Categorieën
Entertainment en Muziek Online winkelen

Cadeaubon Netflix: hoe je hem kunt krijgen en hoe je hem kunt gebruiken

Vergeet je constant je familieleden en vrienden cadeau te doen op hun verjaardagen en jubilea? Als je dat doet, ben je niet de enige… Het is een van de meest voorkomende fouten die mensen maken die proberen goed te zijn in het geven van geschenken. Als je echter een Netflix abonnement hebt, hoef je je geen zorgen meer te maken. De streamingdienst heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om cadeaubonnen te geven, dus als je de speciale gelegenheden van je dierbaren vergeet, kunnen ze nog steeds genieten van hun favoriete programma’s en films. Hier is alles over Netflix-cadeaubonnen die je moet weten!

Invoering

Netflix is ​​een van de meest populaire entertainmentservices ter wereld, maar er zijn nog steeds mensen die zich niet abonneren. Dat is waar cadeaubonnen om de hoek komen kijken! Als je iemand kent die graag een abonnement zou willen hebben, maar er niet voor wil betalen, of als je gewoon op zoek bent naar een manier om je kijkervaring leuker te maken, dan is deze blogpost iets voor jou. Hier bespreken we wat cadeaubonnen zijn, waarom ze geweldig zijn en hoe je ze kunt krijgen. Dus laten we graven!

Wat is een cadeaubon Netflix?

Netflix is ​​een populaire streamingdienst met een verscheidenheid aan tv-shows, films, documentaires en anime. Als u echter Netflix op uw tv of mobiele apparaat wilt bekijken, maar niet over de app of het account beschikt, kunt u nog steeds genieten van alle inhoud die door het bedrijf wordt aangeboden. Het enige wat u nodig heeft is een Netflix cadeaubon van één van hun partners. U kunt cadeaubonnen kopen van plaatsen zoals Target of Walmart die verkrijgbaar zijn in coupures van $ 25- $ 100. Het beste van dit type transactie is dat er geen vervaldatums of kosten aan verbonden zijn, dus voel je vrij om je cadeaubonnen te bewaren totdat je er klaar voor bent!

Hoe krijg ik een Netflix-cadeaubon?

Hier zijn de stappen om een ​​cadeaubon voor Netflix te krijgen.

  • Meld u aan voor een account op de Netflix-website.
  • Koop een cadeaubon met contant geld of tegoed.
  • Ga naar je e-mailinbox en klik op de link met de tekst Je hebt een cadeaubon. Klik op Nu inwisselen.
  • Voer uw cadeaukaartnummer, pincode, vervaldatum en beveiligingscode in. Deze informatie vind je op de achterkant van je cadeaukaart.
  • Voer uw betalingsgegevens in als u voor een maandelijks abonnement wilt betalen met Paypal of een creditcard/betaalpas in plaats van alleen het saldo van de cadeaubon te gebruiken.

Hoe een Netflix-cadeaubon gebruiken?

Netflix is ​​een film-/tv-streamingdienst met miljoenen abonnees. Het is een van de meest populaire streamingdiensten op de markt, met een ongeëvenaarde gebruikersinterface en selectie. Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen zich afvroegen: is er een cadeaubon voor Netflix? Het antwoord is ja, er zijn cadeaubonnen voor Netflix! Dit is wat u over hen moet weten.

Ten eerste moet u weten dat er twee soorten cadeaubonnen zijn voor Netflix: fysieke kaarten en digitale codes. Als u een fysieke kaart wilt, kunt u deze vinden in winkels zoals Walmart of Target. Een digitale code kan via sms of e-mail worden verzonden als u liever geen echte kaart per post ontvangt.

Conclusie

Hier zijn een paar tips voor het gebruik van uw Netflix cadeaukaart. Zorg er eerst voor dat u zich registreert voor de Netflix-site met het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Ten tweede, maak een account aan op de site met al uw persoonlijke gegevens. Ten derde logt u na het activeren van uw account in en zoekt u naar het gedeelte Mijn geschenken in de rechterbovenhoek van het scherm.

netflix cadeaukaart